Gjesteutstiller

Fantasiverden på SOOT Galleri

 

Den 7.-15 april presenterer SOOT Galleri Tor Rafael Raael med utstillingen Blå dager - naturalistiske bilder fra Uvirkeligheten. Dette er kunst til refleksjon og ettertanke som mange finner stor glede av å tolke og å kjenne seg igjen i.

 

Tor Rafael sier selv han maler for forstå verden bedre. Han kan jobbe sammenhengende i flere døgn om han ikke blir avbrutt. Resultatet er kunst til refleksjon og ettertanke over eksistensielle spørsmål som mange ikke har tid til å kjenne på i dagens samfunn. Tor Rafael Raael. Han har etablert seg som en ettertraktet billedkunster med stor suksess, senest med utstillingsturneen sammen med Michael Persbrandt, Ari Behn og Per Heimly.

 

 

Kunstneren har en bipolar lidelse som bidrar positivt til hans kunstnerskap. Han inspireres av det som ikke er oppi dagen og bortenfor de etablerte sansene. I hans kreative univers skapes bilder fulle av symboler og hemmeligheter, som igjen ofte åpner opp kanaler hos den som betrakter.

 

-Vi ser veldig frem til å fylle veggene med Tor Rafaels kunst som er kjent for å få tankene til å vandre sier …. i SOOT Galleri på Bærums Verk. Tor Rafaels verden skaper ofte gode møter og dette er kunst som ofte åpner opp for refleksjon og ettertanke. Det er også ekstra spennende at Raael har laget flere nye bilder til denne utstillingen.

 

SOOT Galleri i Verksgata på Bærums Verk er et kunstnerdrevet galleri drevet av metallkunster

Tobbe Malm, tekstilkunster Tore Wiilhelmsen og billedkunstner Solveig Skogseide.

Galleriet har snart 2 års jubileum og kan vise til økende publikumsbesøk og salg i et ellers krevende kunstmarked. I tillegg til å vise egne arbeider, utvider nå galleriet med 2 gjesteutstillinger i året…..

 

Velkommen til åpning lørdag 7. april. kl. 13.

Tor Rafael vil selv være tilstede under åpningen.